Качество и иновации

Аполо разполага със собствени фабрики за производство на висококачествено облекло, развоен център, логистична база, магазини.

Висококачествени материали

Едни от основните материи, които използваме при производството на облекла, са мембранните платове, осигуряващи надеждна защита от вредните въздействия на факторите на околната среда (влага, студ, вятър). Сертифицирани сме и  в системата на GORE-TEX.

Индивидуален подход

Предлагаме концепции за оптимизиране и подобряване на съществуващите униформи, както и за разработването на изцяло нови униформи и обувки, съобразени с нуждите на всеки клиент. 

Сертифицирано качество

Производствената ни фабрика е оборудвана със специализирани високотехнологични  машини. Имаме изградена система за управление на качеството и сме сертифицирани по ISO 9001, ISO 14001-2015, ISO 45001-2018.

Висококвалифициран екип

За компанията ни работят над 170 висококвалифицирани експерти и над 500 външни специалисти в производството на високотехнологични облекла.

Разнообразие от артикули

Произвеждаме водо и ветроустойчиви дишащи униформи, специално защитно и корпоративно облекло, отговарящо на европейските стандарти за качество.

Управление и контрол на качеството

Качеството на облеклата, които произвеждаме се контролира на всеки етап от производството - конструиране, кроене, шиене, опаковане, складиране, доставка. Платовете и спомагателните материали, вложени в изработката им преминават многократни тестове.