Най-големите медии в Европа говорят за нас

Едни от най-големите медии в Европа и България отразяват нашите постижения в сферата на високотехнологичното облекло.

Снимка: Forbes Bulgaria

АПОЛО: Креативност, иновации, качество

В интервю за Forbes Bulgaria разказахме историята на Аполо и разкрихме част от нашите конкурентни предимства. Споделихме интересни детайли и около формулата за добра бизнес комуникация в една семейна фирма.

Аполо подаде ръка за помощ на Бейрут и дари защитни гащеризони срещу коронавирус

В тежки времена на пандемия и трагедии, Аполо подаде ръка за помощ на Бейрут и дари защитни гащеризони срещу коронавирус.

Снимка: DarikNews
Снимка: Apolo

Веска Цветанова, производител: Можем да осигурим хиляди защитни костюми дневно

Екипировката на лекарите, маските, личните предпазни средства. Български фирми изцяло пренастроиха производството си, за да произвеждат необходимите средства за защита и дори да изнасят зад граница. Управителят на "Аполо" Веска Цветанова сподели в интервю за БНТ за опита на компанията в производството на водонепромокаеми защитни дишащи облекла и тяхното значение в борбата срещу COVID-19. 

Националното турне на легендата Лили Иванова се осъществява с подкрепата на "Аполо"

Аполо подкрепя една от най-обичаните български певици Лили Иванова. Легендата на българската естрада и нейният бенд ще зарадват родните меломани с 27 концерта в страната и кулминация - спектакъл в зала "Арена Армеец". 
Снимка: Вестник "Труд"
09-09-2022_pojar-2
Снимка: Вестник "Екип 7"

"Аполо" се включва в дарителската кампания на Лили Иванова за опожарената библиотека в Кубрат

Аполо се включва в дарителската кампания за опожарената библиотека в Кубрат. С помощта на дарителите ще бъдат закупени и дарени 6000 нови книги за детския отдел на библиотеката в Кубрат.