Кариери

Искате ли да сте част от най-бързоразвиващата се компания за високотехнологично облекло в България и Европа?

Не просто работно място!

Партньори на компанията

В годините изградихме лоялни партньорства и приятелства с доказани професионалисти в сферата на бизнеса, изкуството и спорта.

Работна среда

Изградихме работна среда, базирана на доверие, откритост и подкрепа

Организационна култура

Подкрепяме и насърчаваме нашите служители по пътя им на професионалното им развитие. Тяхното благосъстояние е наш приоритет.

Допълнителни бонуси и социални придобивки

Служителите ни получават различни бонуси като признание за техния принос към развитието на компанията. Коледни и великденски бонуси, както и индивидуално възнаграждение за рождени и имени дни са само част от нашите предимства.

Екип от доказани професионалисти

Гордеем се с нашия екип от висококвалифицирани експерти с дългогодишен опит в сферата на високотехнологичното облекло.  Освен доказани професионалисти, те са и сплотен, ефективен екип, в който взаимопомощта и менторството са неизменна част от прогреса. 

Възможност за кариерно развитие

Всички наши служители имат възможност за кариерно израстване в Аполо. Нашите обучителни и менторски програми са задължителен елемент от професионалното развитие в компанията и насърчават служителите да надграждат знанията и уменията си. 

Креативност, устрем, вдъхновение

Създадохме нашата общност с хора, които влагат креативност, позитивизъм и енергия в работата - както помежду си, така и с клиентите и партньорите на Аполо.  

Екип с визия и мисия

„Когато човек е позитивен, влага тази енергия и в работата си, и в комуникацията с околните и тогава всичко е по-лесно.

Ние самите предпочитаме да работим с хора, които са позитивни, креативни, вдъхновени.

Тези качества търсим, когато формираме екипа си, тези качества притежават хората ни, които всъщност представляват голямото семейство на „АПОЛО“ и които са ключов фактор за успехите на компанията.“

от Веска Цветанова - Управител

Свободни позиции

В момента няма свободни позиции.