Въпроси относно Apolo

От колко време компанията е на пазара на високотехнологични облекла?

Фирмата е създадена през 1994 година. Започнахме търговската си дейност като представител за България на водещи световни лидери в оръжейния и ловен бранш – Swarovski, Browning, Winchester, Steyr Mannlicher, Merkel, Fiocchi, Clever Mirage, Rocky, 10x, и други.

 Първата ни собствена колекция създадохме през 1999г., а през следващите години постигнахме още много успехи в сектора. Постигнахме устойчиво развитие на компанията и се превърнахме в доверен партньор на едни от най-големите организации в частния и публичния сектор в България и Европа.

Повече за историята ни може да научите тук.

Как гарантирате качеството на артикулите си?

Качеството на облеклата, които произвеждаме се контролира на всеки етап от производството - конструиране, кроене, шиене, опаковане, складиране, доставка. Платовете и спомагателните материали, вложени в изработката им преминават многократни тестове.

Производствената ни фабрика е оборудвана със специализирани високотехнологични  машини. Имаме изградена система за управление на качеството и сме сертифицирани по ISO 9001, ISO 14001-2015, ISO 45001-2018.

Нашият опит, знания, внедрени иновации и висококвалифициран екип ни превърнаха в надежден и лоялен партньор на институции от цяла Европа, сред които са Швейцарската армия, Френската и немската полиция, Федералната горска служба на Австрия и много други.

Какви материали са използвани в производството на облеклото?

Едни от основните материи, които използваме при производството на облекла, са мембранните платове, осигуряващи надеждна защита от вредните въздействия на факторите на околната среда (влага, студ, вятър). Сертифицирани сме и  в системата на GORE-TEX.

Произвеждаме водо и ветроустойчиви дишащи униформи, специално защитно и корпоративно облекло, отговарящо на европейските стандарти за качество.

Въпроси свързани с пазаруването

Какви са наличните методи за доставка?

Работим  с куриерска фирма „Еконт Експрес“. Допълнителна информация относно крайна цена на доставка и срокове можете да видите, когато стигнете до страницата "поръчка".

Доставяте ли извън България?

За момента не предлагаме доставка до крайни клиенти извън територията на България. За корпоративни поръчки, както в България, така и извън пределите й, може да се свържете по имейл с нас: office@apolo.bg

Колко време ще отнеме доставката на артикула?

Използваме експресна доставка от Еконт, което означава, че се очаква да получите пратката си до 2 дни след направена поръчка.

Въпроси свързани с плащането

Какви са наличните методи за заплащане?

Има две възможности за плащане на нашия сайт - чрез наложен платеж или заплащане с карта, като използваме системата на Stripe за транзакциите. Така гарантираме сигурността на Вашите данни при направена поръчка на нашия сайт.

Въпроси свързани с поръчките и връщане на арткули

Как мога да направя поръчка?

Правенето на поръчка през нашия сайт е максимално опростено за Ваше улеснение. Избирате даден продукт, като отивате на неговата страница. Разглеждате наличните размери от бутона „Виж размери“. Избирате подходящия за Вас размер и кликвате на бутона „Купи“. Попълвате данните за поръчката, включително адрес за доставка, град, име, телефонен номер и получававате своята пратка.

Как мога да откажа поръчка и да направя нова?

В случай, че сте създали профил на нашия сайт, трябва да отидете в профила си от бутона в менюто и да потърсите категория "Поръчки". Там ще откриете 2 бутона -"преглед" и "отказване от поръчката". Натискате "отказване от поръчката" и изпращате информация към нашата система за своя отказ от покупка. Ще мине през одобрение за отказване от нашия екип, а ако има проблем, ще се свържем с Вас.

При връщане на пратка, за коя сметка е доставката.

При връщане на артикул, доставката е за сметка на купувача (клиента).

Има ли срок, до който мога да върна пратката?

Да, можете да върнете пратка в 14-дневен срок.

При какви условия може да върна пратка?

Можете да върнете пратка, ако е  предварително увредена, артикулите са сгрешени или не е Вашият размер.