Аполо ООД обявява процедура за избор на изпълнители с публична покана

18.11.2020 by Apolo Admin

На основание чл. 50, ал. 1 от ЗУСЕСИФ и ПМС 160/01.07.2016 г. предоставяме тръжна документация за избор с „публична покана“ с предмет: Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на машини за производство на специализирано облекло:
Обособена позиция 1: Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на Настилачна количка – 1 бр., Настилачна маса – 1 бр., Машина за рязане на настил – 1 бр. и Едноиглов двуконечен грайферен автомат за програмируеми шевове – 3 бр.;
Обособена позиция 2: Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на Флатлог – 2 бр.“;
Обособена позиция 3: Доставка, монтаж и въвеждане в експлоатация на Манекен за крайно гладене – 1 бр.;
Във връзка с изпълнение на BG16RFOP002-2.024-1020-C01 „Повишаване на производствения капацитет на „Аполо ООД“ чрез закупуване на машини за производство на специализирано облекло“ по ОПИК 2014-2020 г.
Тези документи са създадени с финансовата подкрепа на Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“ 2014-2020, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. Цялата отговорност за съдържанието на документите се носи от „Аполо“ ООД и при никакви обстоятелства не може да се приема, че тези документи отразяват официалното становище на Европейския съюз и Управляващия орган.

Сигурност и комфорт! (Download)

11.08.2020 by Apolo Admin

За пръв път такъв тип облекло е използвано от Юрий Гагарин в орбита.
Защитните гащеризони от серията APOLO Protect са предназначени за многократна употреба, те са водонепроницаеми и с изключително добра дишаемост.
PTFE е мембрана наподобяваща човешката кожа. Порите й са 700 пъти по-големи от молекулата на телесната влага, т.е. тя позволява на кожата да диша и предотвратява запарване.

Снимка: Катедра инфекциозни болести към ВМА-София

3-СЛОЙНА МАСКА ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА С ПОРЕСТА PTFE/PU МЕМБРАНА (Download)

10.08.2020 by Apolo Admin

3-СЛОЙНА МАСКА ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА С ПОРЕСТА PTFE/PU МЕМБРАНА
Мембраната от PTFE/полиуретан представлява бариера за вируси и бактерии.
Маските на Аполо с PTFE/PU мембрана са 100% водоустойчиви, дишащи и запазват своите защитни свойства след МНОЖЕСТВО цикли на пране.
Средният размер на вируса е 0.1 µm, а най-малкият размер на PTFE/PU порите е 0.03 µm.

Apolo Protect MASK (Download)

03.05.2020 by Apolo Ltd

The water-impermeable masks are made of two layers or three layers laminate with Bi-component PTFE (polytetrafluorethylene) membrane with PU (polyurethane) coating with antibacterial and antiviral properties and an additional inner layer of cotton type fabric.
The masks have extremely high degree of breathability and preserve their protective properties after reusable.

Apolo Protect COVERALLS (Download)

02.05.2020 by Apolo Ltd

The waterproof coveralls are made of two- or three layers laminate with Bi-component PTFE (polytetrafluorethylene) membrane with PU (polyurethane) coating.
They have extremely high degree of breathability – MVTR (moisture vapor transmission rate) is more than 30000g/m² per 24h.
Comfort fit design.
Waterproof zipper.
The sleeves, legs and hood hems are elasticized.
A wide piece of elastic is sewn to the coverall back for adjusting the width along the waistline.
All seams are treated according to the welding method.

Христос Воскресе! (Download)

19.04.2020 by Apolo Ltd

Христос Воскресе!
Здраве и благополучие в семействата ви!
#ВсичкоЩеБъдеНаред #ApoloProtect

Световен ден на здравето

07.04.2020 by Apolo Ltd

7 април е Световният ден на здравето и Деня на здравния работник.
Благодарим на тези, които всеотдайно и без почивка се грижат за живота и здравето ни. Прекланяме се пред лекарите, медицинските сестри, лаборантите санитарите, доброволците и целия персонал на болниците, които са на първа линия в борбата с COVID-19. Вие пазите нашето здраве, а ние пазим вярата и уважението към Вас и Вашия труд.
Благодарим Ви, че се грижите за нас. Благодарим Ви, че ни давате сила и вяра във време на тревоги и опасности. Оставаме вкъщи - така пазим здравето, живота и Вас - нашите ангели-пазители!
Световният ден на здравето през 2020 г. е под мотото „Остани вкъщи! Спаси живот“.

Можем да осигурим хиляди защитни костюми дневно

27.03.2020 by Apolo Ltd

Веска Цветанова, управител във фирмата, заяви в „Още от деня“ по БНТ, че компанията може да произвежда няколко хиляди костюма дневно.
„Нашата компания има 23-годишен опит в производство на водонепромокаеми защитни дишащи облекла. Макар и непредназначени за медицински цели, облеклата отговарят на най-високите световни стандарти с изключително дълъг срок на годност.“
Цялото интервю може да видите на: https://news.bnt.bg/news/veska-cvetanova-proizvoditel-mozhem-da-osigurim-hilyadi-zashtitni-kostyumi-dnevno-1045939news.html

Водонепроницаем мембранен гащеризон с качулка за многократна употреба (Download)

18.03.2020 by Apolo Ltd

Нашата компания е специализирана в разработка, производство и доставка на мембранни облекла за правителствени структури, с повече от 20г. опит в тази дейност.
Разполагаме със собствен развоен център и много собствени и партньорски фабрики, в които произвеждаме продуктите си.
След началото на кризата с COVID-19, като използвахме нашите мембранни тъкани, разработихме силно дишащи защитни облекла за многократна употреба, които осигуряват 100% защита срещу проникване на вируса.
Предлаганите от нас Водонепроницаеми мембранни гащеризони с качулка са за многократна употреба от минимум един месец, при всекидневно пране и правилно третиране. Те гарантират 100% защита срещу проникване на вируси.
Препоръчително е гащеризоните да се перат при температура до 60℃. Допустимо е да се дезинфекцират с до 75% етанол.

Аполо ООД подписа договор BG16RFOP002-2.040-1020-C01 (Download)

21.02.2020 by Apolo Ltd

Аполо ООД подписа договор от 21.02.2020 г. за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с Министерство на икономиката, с предмет - изпълнение на проект: „Повишаване на производствения капацитет на Аполо ООД чрез закупуване на машини за производство на специализирано облекло“.